Ben jij fan van de iconische Big Mac-saus? McDonald's geeft maar liefst 500 flessen weg

Photo News
De Big Mac is dit jaar vijftig jaar oud en dat wil fastfoodketen McDonald’s vieren met een speciale wedstrijd voor de liefhebbers van de populaire Big Mac-saus. De winnaars krijgen een of meerdere flessen van de befaamde saus, die inmiddels een culthit is geworden.

Het recept van de unieke saus die de Big Mac tot een van de populairste hamburgers heeft gemaakt, kent haast niemand. Bovendien is de Big Mac-saus niet verkrijgbaar in de supermarkt. Een grote teleurstelling voor de fans die graag thuis willen genieten van het iconische sausje. Maar McDonald’s heeft goed nieuws voor de liefhebbers die maar niet genoeg kunnen krijgen van deze lekkernij, want de hamburgerketen deelt 500 flessen uit.

Wie een of meerdere flessen van de Big Mac-saus wil bemachtigen, moet daar natuurlijk iets voor over hebben. Geïnteresseerden kunnen naar de Facebookpagina van McDonald’s surfen en antwoorden op de vraag “Wat zou jij doen voor de unieke Big Mac-saus?”. Fans hebben nog tot 15 oktober de tijd om hun antwoord in te dienen.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Arie Verwimp

    Waarom moet men weer op facebook zitten om mee te kunnen doen? Wie daar geen gebruik van maakt valt dus uit de boot.

  • Luc vanessa

    wij wonen rechtover een Mc Donald ! als je iedere dag de walm van frituurvet en andere moet verdragen kan je geen Mc Donald meer zien laat staan ruiken ! Dan zwijgen we nog over het nachtlawaai tot soms 4 uur in de morgen ! En als je contact probeert temaken(via e-mail) is men zo onbeschoft om niet te antwoorden ! Dat is Mc Donald ,onbeleefd en respectloos