Belgische automobilist omgekomen bij ongeval in Luxemburg

Ter illustratie.
Thinkstock Ter illustratie.
In het Groothertogdom Luxemburg is vrijdag een Belgische automobilist om het leven gekomen. Dat meldt nieuwswebsite rtl.lu zaterdag. Ook een 52-jarige motorrijder is die dag overleden bij een ongeval.

De 41-jarige bestuurder verloor rond 20.10 uur om een nog onbekende reden de controle over het stuur tussen Grummelscheid en Schleif. De wagen botste tegen een boom en kwam op zijn zijkant terecht. De bestuurder overleed aan zijn verwondingen, een tweede persoon in de wagen raakte gewond, maar is niet in levensgevaar.

Vrijdag kwam ook een 52-jarige Belgische motorrijder om het leven bij een ongeval in de buurt van Ettelbruck, in het Groothertogdom Luxemburg. Dat melden verschillende Luxemburgse nieuwssites. De man was met een groep motorijders onderweg. Om een nog onbekende reden miste een van hen een bocht, en kwam hij terecht op de paal van een afsluiting, meldt de Luxemburgse politie. Het slachtoffer was op slag dood. Voor de andere motorrijders was er psychologische hulp.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Leonarda Van Opbroecke

    Veel sterkte aan familie en vrienden! Ofwel komen de ongevallen dit jaar pas in de Media of anders zijn er dit jaar wel heel veel Belgen in het buitenland verongelukt.