Belg wint jackpot van 17 miljoen euro met EuroMillions

.
rv .
Een Belg heeft de Euromillions-jackpot van 17 miljoen euro gewonnen, de winnaar heeft zich nog niet gemeld. Een tweede Belg won bovendien 156.384,60 euro met vijf juiste getallen en één juiste ster.

De winnende getallen waren 8-16-24-26-35 en sterren 3 en 11.

Het is al de derde keer dit jaar dat een Belg met de jackpot aan de haal gaat. In april won een landgenoot ook al 17 miljoen euro en in augustus won een Belgische speler 107 miljoen euro. 

Het Belgisch record staat op naam van een straatveger uit Schaarbeek. Hij won in oktober 2016 168 miljoen euro.
56 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Melissa van der Leene

  Super voor al die winnaars. Een leuke kans om het leven te leiden precies hoe je zelf wilt. Ik speel al mee om er eens van te dromen. Reizen,uitslapen,ni al te veel zorgen meer. Jaloers!

 • Christine Laevers

  Waarom kunnen ze die gigantische bedragen niet opdelen onder meerdere winnaars ? En de kansen vergroten ? Vele mensen zouden wonderen kunnen verrichten met 20.000 euro.

 • jammy cappon

  Tiens Vanaeken, de sossen zitten toch al 20 jaar aan beleid, wil je de nva op gedachten brengen?

 • Gerard Braeckmans

  En zoals gedacht zijn er weeral nietwitz die de politiek er bij sleuren. Dromen jullie ook van politiek? Moet triestig zijn.

 • LUC VAN DER VEKEN

  Ik ging direct wonen in Wallonië, weg uit dit Vlaanderen met die NVA'ers die anders niets voor ogen hebben dan België te splitsen.