Belg die jackpot van 17 miljoen won met EuroMillions maakt zich bekend

afp
De Belg die afgelopen vrijdag de EuroMillions-jackpot van 17 miljoen euro won, heeft zich gemeld. De winnaar wenst anoniem te blijven.

"Het enige dat we kunnen meegeven, is dat het een Franstalig persoon is", zegt een woordvoerster van de Nationale Loterij. "Meer informatie maken we later bekend tijdens een persconferentie."

Het is al de derde keer dit jaar dat een Belg met de jackpot aan de haal gaat. In april won een landgenoot ook al 17 miljoen euro en in augustus won een Belgische speler 107 miljoen euro.

Het Belgisch record staat op naam van een straatveger uit Schaarbeek. Hij won in oktober 2016 168 miljoen euro.
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • danny buyse

  @Joachim, dat vind ik ook. Liever meer kans om te winnen maar dan met een kleiner bedrag dan onnodig een groot bedrag winnen en de kans enorm klein is de winnaar te zijn. 17 miljoen hoe kan je daar nu nog een normaal leven mee leiden. Ik wil een aangenaam comfortabel leven en niet rondrijden in een auto van 150000euro, een villa hebben van miljoenen of met een Rolex polshorloge van 50000 euro rondlopen.

 • Daniel Corstjens

  Pfff,daar kan je nog geen vleugel van kopen van een F35 !!!

 • Joussef Debouqui

  Ik ben al lang geen straatveger meer… ;)

 • Joachim Albert

  Teveel in een keer, ge durft niet meer buiten komen, wie zijn uw vrienden en ge moet verhuizen en beveiging nemen want ge krijgt ineens kenissen op bezoek om u wat te vragen laat maar, liever een dikke lotto 1à2 miljoen, meer dan genoeg, voor mij toch, genoeg om nog te delen en een normaal leven te leiden

 • Urban Vyaas

  Hoe gaat het nog met de straatveger?