Belg (33) verdrinkt op Malta

Julien Liégeois raakte al zwemmend in de problemen ter hoogte van de strandclub Exiles Beach op Malta.
Google Street View Julien Liégeois raakte al zwemmend in de problemen ter hoogte van de strandclub Exiles Beach op Malta.
Een Belg uit de streek rond Aarlen is een kleine tien dagen geleden op het eiland Malta omgekomen door verdrinking, zo meldt Het Nieuwsblad op basis van lokale media.

J.L. (33) wordt omschreven als een avonturier in hart en nieren. Na zijn studies toerismemanagment ging hij aan de slag in onder andere Australië, Nieuw-Zeeland en Canada. Na een laatste kort bezoek aan ons land, trok hij naar Malta waar hij voor het online wedkantoor Unibet werkte.

Op zondag 14 april trok hij naar Exiles Beach, een strand in de buurt van zijn woonplaats Silema. Een zwempartij werd hem fataal. Hij raakte al snel in de problemen en moest door de hulpdiensten uit het water worden gehaald. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht, maar overleed daar aan zijn verwondingen.

Het lokale parket heeft een onderzoek ingesteld. Meerdere deskundigen moeten uitzoeken wat er precies is gebeurd.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.