Bejaarde vrouw sterft onder wielen van vrachtwagen in Wachtebeke

KVZ
Een bejaarde vrouw is deze ochtend overleden bij een verkeersongeval in de Walderdonk in Wachtebeke.

Ter hoogte van het kruispunt met de Melkerijstraat ging het mis. De vrouw viel met haar fiets, al dan niet na een aanrijding, en belandde daarbij onder de wielen van een vrachtwagen. De vrouw overleed ter plaatse.

Het parket Oost-Vlaanderen is verwittigd om het onderzoek ter plaatse te voeren. Intussen is de Walderdonk afgesloten. Of de vrouw ten val kwam door een aanrijding, wordt onderzocht.
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sara Louagie

  Vreselijk oh zo erg arme vrouw sterkte aan de familie en vrienden rust nu zacht hierboven

 • Annelies Gerres

  Voor iedereen weer begint te oorden en te veroordelen...op nieuwsblad staat een gans ander verhaal...lees dit msn eerst eens...zou wel eens een gans ander licht kunnen werpen op jullie mening....

 • Dirk Hamerlynck

  Dagelijks 40 tonners die hier niks te zoeken hebben, enkel een kortere route richting Lochristi of de E17. Gemeentebestuur staat machteloos wegens een rijksweg. Federaal Belgiė. Spijtig voor de slachtoffers. Hopelijk komt er snel verandering. Sterkte aan de familie.

 • Stephanie van Delsen

  eens met johan en Peter! zo een dingen mogen niet gebeuren in dorpen ! zwaar vervoer hoort er niet thuis in de dorpen tenzij het niet anders kan om te werken (cfr de vele wegenwerken rond en in wachtebeke)

 • johan willemyns

  Door Wachtebeke rijden veel te veel vrachtwagens. Nochtans mogen ze niet meer wegen dan 5 ton. Hopelijk gaan ze ze nu bekeuren met de nieuwe camera's.