Bedank de helden van nu met onze poster: vandaag bij uw krant

Onze columniste Nadine Van Der Linden wil dokter Nicolas bedanken.
Joel Hoylaerts/Photo News Onze columniste Nadine Van Der Linden wil dokter Nicolas bedanken.
We hebben elkaar nodig in deze crisis, meer dan ooit. En dat weten we. We zien hoe verplegers, kassiersters, koeriers,... nu het beste van zichzelf geven. Maar zij niet alleen, natuurlijk. Dit gaat ook om een buurman die boodschappen doet voor de hele straat of een vriendin die nu mondmaskers stikt. Als krant kunnen we deze mensen niet allemaal opnoemen, maar u, beste lezer, kan dat wel. Daarom zit er vandaag, zaterdag 21 maart, een poster bij Het Laatste Nieuws waarmee u uw eigen held(en) kan bedanken.

Dat kan zelfs heel persoonlijk. Vul zijn/haar/hun naam in op de stippellijn. De leerkracht die haar klas blijft motiveren, de zorginstelling waar uw kind verblijft, de kleinzoon die elke dag even belt,... Hang de poster op aan het raam, of maak er een foto van, die u op sociale media kan delen onder de hashtag #samentegencorona.

Onze columniste Nadine Van Der Linden koos dokter Nicolaas van Huisartsenpraktijk Zurenborg, waar men altijd klaar staat voor de patiënten, en waar de voorbije weken het licht heel vroeg en heel laat heeft gebrand.

Een bedankje doet deugd in deze tijden. En het besef dat we er zijn voor mekaar.

Je kan de poster ook 
hier downloaden.