Béatrice (14) gevonden met vastgebonden handen en touw rond haar hals

.
De 14-jarige Béatrice Berlaimont werd teruggevonden met vastgebonden handen en met een touw rond haar nek. Dat bevestigt de sterke vermoedens dat het meisje vermoord werd, heel waarschijnlijk in gewelddadige omstandigheden. Dat meldt L'Avenir.

Een wandelaar heeft gisternamiddag het lichaam van Béatrice ­Berlaimont gevonden in een bos op 2 kilometer van haar huis en op 400 meter van de laatste huizen in de Rue Marie Delcourt in het dorpje Sesselich (Aarlen). Het meisje was vrijdagochtend 21 november naar school vertrokken en was sinsdien spoorloos.

Volgens L'Avenir waren de polsen van de tiener vastgebonden en had ze een touw rond haar hals. Er zouden geen zichtbare sporen of rode vlekken te zien geweest zijn. Haar lichaam moet ergens tussen vrijdagavond en maandagochtend op het domein in Sesselich gedumpt zijn. De eigenaar van de gronden, een landbouwer, heeft niets te maken met de zaak en het was ook niet hij die het lijk van de tiener vond.

De autopsie op het lichaam van Béatrice Berlaimont is dinsdag afgerond, maar over de resultaten ervan werd niets meegedeeld. De doodsoorzaak blijft daarom officieel nog steeds ongekend.

.
BELGA .