Basisschool in diepe rouw: Justin (8) plots overleden in zijn slaap

De basisschool De Reigers deelde op de Facebookpagina van de school het overlijdensbericht van Justin (8).
rv De basisschool De Reigers deelde op de Facebookpagina van de school het overlijdensbericht van Justin (8).
De leerlingen en leerkrachten van basisschool De Reigers in Zelzate zijn diep bedroefd om het plotse overlijden van een leerling uit het tweede leerjaar.

De kleine Justin (8) overleed afgelopen weekend in zijn slaap. Via een brief werden de ouders van de leerlingen van de basisschool gisteren op de hoogte gebracht. "Woorden schieten tekort. We zijn verslagen en diepbedroefd. Onze allerwarmste gedachten gaan uit naar Justins familie en iedereen uit zijn omgeving", klinkt het in de brief. In de hal van de school wordt nu een Justin-plekje ingericht waar leerlingen even kunnen stilstaan of een boodschap achterlaten. Later op de week last de school ook nog een stil moment in

 Maaseik

Ook  de lagere school De Boomgaard in Maaseik is in rouw na het plotse overlijden van een elfjarige leerling zondag. Timo Kuppens was vorige week nog aanwezig op school, maar werd later met spoed opgenomen en overleed. De precieze doodsoorzaak is nog niet geweten. 

De jongen werd geboren op 29 oktober 2006 in het Franse Metz en overleed in Salmchâteau, een dorpje in de gemeente Vielsalm in de provincie Luxemburg, waar zijn vader woont.  “C'est avec une tristesse indescriptible que nous vous faisons part du décès de notre petit garçon” (Het is met onbeschrijfbaar verdriet dat we het overlijden van onze kleine jongen meedelen), liet de man online nog weten. 
23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eddy DESMET

  Hoe vreselijk ! Veel moed en sterkte aan de Ouders en Familie om het heengaan van hun kindje te verwerken. R.I.P.

 • frieda schaut

  veel sterkte aan iedereen die hem dierbaar was! er zal weer een sterretje schitteren aan de hemel!

 • Jean-Marie Devos

  heel veel sterkte aan de ouders en famillie

 • Jamel Hariz

  Heel veel sterkte

 • danny janssens

  Sterkte aan leerkrachten, medeleerlingen, familie en vrienden......