Banale discussie ontaardt aan drive-in Quick: man schiet op bestuurder voor hem

Google Street View
Vannacht zijn verschillende mensen opgepakt na een schietpartij aan de drive-in van hamburgerrestaurant Quick in Seraing, bij Luik. 

Het zou zaterdag rond 23.30 uur begonnen zijn toen een bestuurder aan de drive-in van het restaurant het gaspedaal induwde om zijn auto te verwarmen, zeer tot ongenoegen van de inzittenden van de wagen die er net na stond.

Na een aantal keer toeteren, raakten de gemoederen verhit en werden verwijten gelanceerd. Iemand trok daarbij een wapen en schoot op de bestuurder van de eerste auto. Die raakte volgens het parket lichtgewond. Er volgde een achtervolging.

De politie heeft meerdere mensen opgepakt. De persoon die het schot afvuurde gaf zichzelf aan op het politiecommissariaat. Hij had geen wapenvergunning. Voor het overige blijft het parket karig met informatie over het dossier. Er is een minderjarige betrokken. 
14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • goethals michel goethals

  dit word de normaalste zaak van de wereld binnenkort....... Men moet een dwaas zijn om nog s'avonds in de stad op stap te gaan...en ook als koppel.

 • rudolf jacobs

  het waren alweer de nieuwe belgen die voor alles en nog wat vergunnigen krijgen aan- geboden,met dank aan NVA en groen rood ,zij moeten en mogen zich beschermen nietwaar geens

 • John Geers

  geleerd van Trump en Co

 • Anis Elwertani

  Domme mensen met wapens, gevaarlijke cocktail.

 • Nadine Scheepers

  Loopt dan iedereen hier in België rond met wapens? Er wordt maar op mensen geschoten als het hun niet zint, of neergestoken ... is dat het nieuwe "normaal"?