Avondje Gentse Feesten eindigt met zware crash op E403 in Lichtervelde: persoon in levensgevaar

Alexander Haezebrouck
Op de E403 vond deze morgen tussen Torhout en Lichtervelde een zwaar ongeval plaats. Een auto knalde er deze tegen een vrachtwagen in de richting van Kortrijk. De auto vloog daarna tegen de middenberm en kwam uiteindelijk op de pechstrook tot stilstand.

In de auto zaten drie jongemannen. Vooral de passagier vooraan is er erg aan toe. Hij werd bevrijd door de hulpdiensten en in levensgevaar afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook de bestuurder en een derde inzittende raakten gewond. De klap was zo hevig dat hun motorblok in de middenberm was gevlogen. De auto zou veel te snel gereden hebben. Het trio kwam naar verluidt van de Gentse Feesten. Door het ongeval is een rijstrook versperd. Op dit moment is zelfs de volledige snelweg afgesloten zodat de takeldiensten hun werk kunnen doen. 

Alexander Haezebrouck
Alexander Haezebrouck3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Luciano Van As

    Gentse feesten... Miserie feesten, geen controle op het overmatig zuipen, iedereen doet maar aan en de politie in Gent feest mee en doet zijn ogen toe!!

  • pepie grefrath

    goe gefeest allee !

  • Johan Vervaeck

    Zelf ben ik onlangs geflitst aan 57, waar maar 50 mag. Deze nacht hebben me een paar snelle duivels aan vermoedelijk 160 (of meer) gepasseerd waar 120 mag. Sorry, omdat ik een snelheidsduivel ben.