Automobilist stopt en haalt slapend meisje uit brandend huis

Google Street View
Een voorbijrijdende automobilist heeft deze namiddag een heldenddaad verricht in het Henegouwse Forchies-La-Marche, een deelgemeente van de stad Fontaine-l’Évêque nabij Charleroi. 

 De man reed rond 15.00 uur door de rue du Huit en merkte een brand in een woning op. De brandweer was nog niet ter plaatse. Hij zette meteen zijn auto aan de kant. Op gevaar van eigen leven liep hij het huis binnen om te kijken of er nog iemand aanwezig was. Hij merkte een slapend meisje op. De man, wiens naam niet is vrijgegeven, kon haar in veiligheid brengen. 

Ze raakte enkel licht bedwelmd door de rookontwikkeling. De brandweer van Marcinelle heeft vervolgens de vlammen geblust. Dankzij de alerte automobilist zijn er geen slachtoffers gevallen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.