Ga naar de mobiele website
^ Top

Automobilist rijdt moeder en twee kinderen aan en pleegt vluchtmisdrijf

Jimmy De Schrijver
Een onbekende automobilist heeft maandagavond rond 18.10 uur een fietsende moeder met een kind achterop aangereden op het fietspad in de Koning Leopoldlaan in Lommel. Ook een kind dat net voor zijn moeder fietste, werd geraakt. De automobilist pleegde vluchtmisdrijf.

De vrouw uit Lommel en haar twee kinderen werden lichtgewond naar het ziekenhuis overgebracht.Een derde kind dat voorop fietste, bleef ongedeerd.

De wagen was in de richting van Lommel-Centrum een andere voertuig aan het inhalen, maar kwam daarbij aan de linkerkant van de weg op het fietspad terecht. Daar fietste de moeder met haar drie kinderen. De wagen botste met de moeder, die een kind achterop had.

Donkerkleurig voertuig

Het donkerkleurige voertuig pleegde vluchtmisdrijf. De lokale politie kon enkele brokstukken van de auto recupereren voor verder onderzoek. Ze doen een oproep naar getuigen. Heeft u het ongeval zien gebeuren of kan u de politie helpen om de bestuurder te identificeren, neem dan zo snel mogelijk contact op met de lokale politie Lommel op het nummer 011/399.899 of met de dienst 101.

Jimmy De SchrijverReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug