Automobilist met 202 km per uur geflitst op weg waar hij 70 mag

De Google Street View-wagen houdt zich wel aan de toegelaten snelheid op de Kinrooiersteenweg, hij rijdt 62 km per uur zoals rechts te zien is.
Google Street View De Google Street View-wagen houdt zich wel aan de toegelaten snelheid op de Kinrooiersteenweg, hij rijdt 62 km per uur zoals rechts te zien is.
Een automobilist is afgelopen weekend met een rotvaart van liefst 202 km per uur geflitst op de Kinrooiersteenweg in Maaseik, waar de maximale toegelaten snelheid 70 is. Dat meldt TV Limburg.

Het was een patrouille van de politiezone Maasland die de snelheidsduivel zaterdag betrapte.  De Limburgse gedeputeerde van Verkeersveiligheid Jean-Paul Peuskens (sp.a) is erg geschrokken van het voorval. Hij vraagt politie en parket om "keihard op te treden." Hij wil ook scherpere snelheidscontroles tijdens de zomermaanden.  Deze maand vielen er al vier doden op de Limburgse wegen.
25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • De Nicole

  Rijbewijs voor goed afnemen

 • Benny Lagae

  Hopelijk komen ze voor politierechter D' Hondt. De enige met ballen...

 • Jan Van Rompaey

  De rechter zal hem niet zwaar straffen. Ik zou de auto verbeurd laten verklaren en het geld van de verkoop geven aan hulpbehoeftigen. Waarom staat er geen snelheidsbeperker tot 120 km per u voor elke auto?

 • Staf Vandoorne van pierre de garde

  Zware straf hier in België wat een grap

 • Jan Verstrepen

  En dan, denk je echt dat die daarvoor gaat gestraft worden?