Auto vliegt over de kop op A12 in Wilrijk: 1 bestuurder zwaargewond

A12 ongeval Wilrijk
Marc De Roeck A12 ongeval Wilrijk
Op de A12 in Wilrijk is deze voormiddag omstreeks half twaalf een zwaar ongeval gebeurd waarbij twee personenwagens betrokken waren. Ter hoogte van de splitsing naar de Jan de Vostunnel en de Bevrijdingstunnel reed een Volkswagen Caddy achteraan in op een Renault Clio waarna die laatste over de kop ging. 

Door de aanrijding werd de Renault tegen de betonnen vangrail gekatapulteerd waarna de auto over de kop sloeg. De bestuurder raakte zwaargewond. De chauffeur van de Volkswagen kwam er met lichtere verwondingen vanaf. Beide slachtoffers werden naar het Sint-Vincentiusziekenhuis in Antwerpen overgebracht.

Door het ongeval was de rijbaan richting Jan De Vostunnel een tijdlang volledig versperd. Verkeer dat de Antwerpse Ring richting Gent op wou rijden moest via de Bevrijdingstunnel de Ring richting Nederland oprijden om vervolgens in Borgerhout via de af en -oprit om te keren. Er ontstond een lange file. Intussen is de weg terug vrijgemaakt. 

A12 ongeval Wilrijk
Marc De Roeck A12 ongeval WilrijkReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.