Auto op z'n zij: drie rijstroken afgesloten na ongeval aan verkeerswisselaar E17

Jeffrey Dujardin
Net voor de verkeerswisselaar E17 en E40 ter hoogte van Zwijnaarde is rond 12.20 uur een ongeval gebeurd. Daarbij waren drie wagens betrokken.

Het ongeval gebeurde nadat een van de bestuurders het linkervak wilde nemen. Daarbij botste hij met een andere auto. De klap was enorm, één van de betrokken voertuigen kwam op de zijkant tot stilstand. Er vielen twee lichtgewonden. 

Er is enige hinder, het verkeer kan moeilijk door. Door het ongeval zijn er drie rijstroken afgesloten. Het verkeer kan wel nog langs een invoerstrook passeren.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jurgen Dobbelare

    Typisch verkeerswisselaar. Veel te weinig borden om op voorhand aan te duiden om 90 te rijden wat de camions nooiooooooit doen en andere in gevaar brengen

  • mieke jansens

    rijden tegenwoordig is een verschrikking tussen al die cowboys

  • Patrick Sandra

    Rij daar iedere dag en het probleem is iedere keer hetzelfde sommige rijden daar de snelweg op aan 40km/h levensgevaarlijk,een oprit is om uw snelheid aan te passen aan het verkeer op de snelweg niet om er aan 40km/h op te rijden je moet snelheid maken,hoe sommige aan een rijbewijs komen vraag ik me nog iedere dag af.En ze weten waarschijnlijk niet dat ze een gaspedaal hebben