Auto botst frontaal op camper in Kruibeke: vier zwaargewonden

De brandweer moest de slachtoffers uit de voertuigen bevrijden. Twee van de vier zwaargewonden werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht.
Belga De brandweer moest de slachtoffers uit de voertuigen bevrijden. Twee van de vier zwaargewonden werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht.
Bij een aanrijding tussen een personenwagen en een camper in het Oost-Vlaamse Kruibeke zijn op oudejaarsavond vier personen zwaargewond geraakt. De Dendermondse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen onderzoekt de omstandigheden van het ongeval.

Het ongeval gebeurde rond 21 uur in de Burchtstraat in Kruibeke. De personenwagen ging uit de bocht en botste frontaal op een kampeerwagen die uit de tegenovergestelde richting kwam. De brandweer kwam ter plaatse om de slachtoffers te bevrijden. In de personenwagen raakten drie inzittenden zwaargewond. Twee van hen werden in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht, maar hun huidige toestand is niet duidelijk. In de kampeerauto raakte een persoon zwaargewond en een andere lichtgewond.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • geert vlietinck

    Onaangepaste snelheid zal wel weer de oorzaak zijn .

  • Jozef Van Raemdonck

    Erg voor diegene die niet in fout is. Ongevaarlijke weg bij normale snelheid