Auto belandt naast de baan in Hamont-Achel: dode en twee gewonden

Aan de Lozenweg in Hamont-Achel belandde een auto aan de kant van de baan.
Birger Vandael Aan de Lozenweg in Hamont-Achel belandde een auto aan de kant van de baan.
Vanavond is er een dodelijk ongeval gebeurd in Hamont-Achel. Aan de Lozenweg belandde een auto aan de kant van de baan om een onbekende reden. Er waren ook twee gewonden. 

De bestuurder overleefde de klap niet. Twee passagiers in het voertuig liepen zware verwondingen op. De inzittenden zijn afkomstig uit Duitsland.

De brandweer van de hulpverleningszone Noord-Limburg ging ter plaatse. De lokale politie HANO voorzag in een plaatselijke omleiding omdat de Lozenweg afgesloten was voor het verkeer.

Birger Vandael
Birger Vandael3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • danny van camp

    weer een dode die had vermeden kunnen worden op die plek , bomen moeten in een bos staan en niet langs de weg . sterkte aan de familie

  • Georget PAPPENS GEORGET

    Zeer erg jammer voor de slachtoffers. Wat ik ook zie... een grote boom aan de verkeerde kant van de gracht naast de weg. Stond de boom er niet, waarschijnlijk geen dodelijk slachtoffer. Te veel voorkomend in Limburg, twee rijstroken en twee rijen bomen. Rooien voor de veiligheid is een quasi noodzaak.. Met christelijk medeleven, Georget

  • geert noels

    het gevaar van onverlichte smalle wegen met dikke bomen vlak naast de weg.