Audi TT met drie twintigers crasht in Wallonië: twee doden, één zwaargewonde

Google Maps, Photo News
Bij een verkeersongeval in Vitrival, in de provincie Namen, zijn in de nacht van dinsdag op woensdag twee doden en een zwaargewonde gevallen. Dat meldt het parket van Namen. 

Woensdagochtend rond 2.30 uur begon een Audi TT met drie twintigers, geboren tussen 1990 en 1994, om een nog onbekende reden over de rijbaan te slingeren, en botste tegen verschillende geparkeerde wagens. Een man uit 1991 en een vrouw uit 1990 overleefden het ongeval niet. Een vrouw geboren in 1994 werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. 

Uit wagen geslingerd

Een expert moet de juiste omstandigheden van het ongeval onderzoeken. Het parket heeft ook toxicologisch onderzoeken aangevraagd. Door de klap werden sommige slachtoffers uit de wagen geslingerd. De onderzoeken moeten onder meer met zekerheid de identiteit van de bestuurder bepalen. 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Chris Hom

    Zo'n wagen rijdt met de bestuurder ipv de bestuurder met de wagen ! Ongeacht wie aan het stuur zat, te weinig rij-ervaring is zeker één van de redenen van de crash.

  • Michael Dimers

    Onbekende reden !!! Wil ik de reden zeggen ?

  • Fred Debroek

    Waarschijnlijk te hoge snelheid en een TT bij hoge snelheid heeft niet een al te goede wegligging. Als men dan slipt en geen ervaring heeft..