Antwerpse politie vraagt hulp in zoektocht naar jongeman die vol blikje tegen hoofd inspecteur gooide

Opsporingsbericht Antwerpen.
rv Opsporingsbericht Antwerpen.
De lokale politie van Antwerpen heeft een opsporingsbericht verspreid in de zoektocht naar een jongeman die bij rellen in Borgerhout deze zomer een vol blikje drank naar het hoofd van een inspecteur gooide. 

"Op zondag 25 juni 2017 omstreeks 15.14 uur werd een politieman gewond tijdens een interventie op het pleintje ter hoogte van de Jan De Laetstraat in Borgerhout", zegt de politie.

"Een jonge man gooide tijdens calamiteiten een vol drankblikje tegen het hoofd van een politie-inspecteur, terwijl die een andere verdachte trachtte in bedwang te houden. De politie-inspecteur werd opzettelijk geslagen en verwond tijdens de uitoefening van zijn functie. De dader vluchtte weg in onbekende richting."

De man is ongeveer 1,85 meter groot en vermoedelijk tussen 25 en 28 jaar oud. Hij heeft een sportieve lichaamsbouw en een getaande huidskleur, mogelijks van Noord-Afrikaanse origine.

Hij heeft halflang, steil zwart haar dat aan de zijkanten opgeschoren is. Bovenaan is het langer met een zijscheiding. Hij heeft een kort getrimde zwarte baard.

Wie meer informatie over de man heeft, kan de politie contacteren op het nummer 0800 30 300 of per mail aan opsporingen@police.belgium.eu.

rv103 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • guido van der smissen

  geen medelijden met de politie,maken misbruik van macht zelf meegemaakt en dat blikje daar vallen ze half dood van belachelijk

 • ingrid joosten

  Als ze hem vinden, wordt hij toch niet gestraft. Waarom dan zoeken?

 • Jeff Smulders

  Tja wat moet je over sommige reacties hier denken.. Ze hebben wel een punt laat dat duidelijk zijn. Maar mij valt op dat men apparatuur heeft om de herkenning van deze man veel beter te maken en men maakt er geen gebruik van. En voor de andere reacties, u wordt bekeurt door de man waar u het salaris betaald, u betaald het allemaal zelf via het stelende Belasting systeem. prettige dag verder

 • Jo Bosman

  Als ge geweld tegen mensen gebruikt moet je niet versteld staan dat er geweld tegen u gebruikt word . Ik ga, zelfs al zou ik de persoon kennen niet voor verrader spelen . Het kan ook zijn dat dat blikje leeg was of dat hij het niet gegooid heeft. De politie zomaar geloven doe ik al lang niet meer. Waarom hebben ze zolang gewacht. Blijkbaar klopt aan het hele verhaal iets niet.

 • Luc Scheepers

  Hulp gevraagd voor de identificatie van het stelend en misbruik maken van...door politie personeel. Na bewijs van feiten krijgen deze dan nog niets als straf. Flikken dop uw eigen boontjes. Ge wordt er nog voor betaald ook. ACAB - ACMD