Antwerpse kopstukken kruisen degens in Het Grootste Debat: "Zeggen dat armoede geïmporteerd wordt, is de waarheid verkrachten"

VTM Nieuws
De politieke kopstukken uit vijf verschillende provincies hebben donderdag de degens gekruist in de nieuwsstudio van VTM. De tenoren uit Antwerpen waren 's avonds als laatste aan de beurt. Vooral mobiliteit en armoede bleken heikele thema's. Bart De Wever (N-VA) noemde armoede een "geïmporteerd probleem", maar dat pikte Jinnih Beels (sp.a) niet.

Herlees hieronder enkele hoogtepunten uit de debatten van vandaag.
233 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Guy Van Becelaere

  Propere lucht ? wie houd de oplossing voor de Antwerpse ring tegen gedurende jaren ? wel het zijn betaalde activisten van bepaalde partijen die verantwoordelijk zijn want het al moeten opgelost en gebouwd zijn en nu mekkeren op het stads bestuur dat de kinderen vuile en ongezonde lucht inademen zij zijn daarvoor verantwoordelijk maar ja voor de centen kennen deze leden geen enkel schaamtegevoel gewoon misdadig ja

 • Roy Cooks

  Bla bla bla.. het enige dat écht telt is "eigen zak eerst". .

 • Peter Nols

  Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat mensen uit vrije wil naar zo'n programma's kijken en/of luisteren. En zeker niet tijdens een dag als vandaag met zulk mooi weer. En het wordt nog onbegrijpelijker bij het bekijken van die fragmenten merk ik dat het publiek zelfs applaudisseert voor die politici.

 • Luc Broes

  Zeggen dat armoede geïmporteerd wordt, is de waarheid ”

 • Rik Connaerdt

  Misschien mr. Faes heeft mr. De Wever zijn houdbaarheidsdatum bereikt met 25% van de Vlaamse bevolking die op hem of zijn partij stemt. Maakt dit niet dat alle andere politici liefst uit de rekken gehaald worden omdat zij veel minder kiezers kunnen bekoren?