Antwerpse drugsbaron op Most Wanted-lijst federale politie

Rachid Bouazza
RV Rachid Bouazza
Er staat een nieuwe naam op de lijst van de twintig voortvluchtige veroordeelden die het meest gezocht worden door de federale politie. Het gaat om de Marokkaan Rachid Bouazza (55), die op 28 maart 2019 door het hof van beroep in Antwerpen veroordeeld werd tot een celstraf van 20 jaar.

Bouazza maakte als leidinggevende drughandelaar deel uit van een criminele organisatie die op een georganiseerde wijze zeer grote partijen cocaïne vanuit de Dominicaanse Republiek via de Antwerpse haven België binnenbracht, klinkt het op de website van de federale politie. Het hof van beroep van Antwerpen veroordeelde hem op 28 maart 2019 hiervoor tot 20 jaar cel. Op 17 mei 2013 veroordeelde de correctionele rechtbank in Brussel hem al tot vier jaar cel wegens drugshandel.

Wie meer informatie of een tip heeft over Rachid Bouazza, kan hiervoor terecht bij de politie via het gratis nummer 0800 30 300 of het e-mailadres djo.perm@police.belgium.be. Wie vanuit het buitenland belt, kan het nummer +32 2 554 44 88 gebruiken. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Geerts

    Die van Justitie moeten hem zelf maar zoeken, effen in de gevangenis en terug vrij, en dan zouden wij moeten helpen zoeken ..denk het niet hoor. Je oogst wat je zaait justitie van het 28ste knoopsgat.

  • Maria Van Breda

    Hopelijk wordt dat manneke rap gearresteerd. Hield zich met krapule business bezig. En hij zal wel weer « niets » gedaan hebben zeker? Laf