Anonieme getuige uit Pano-reportage krijgt drie kogels in de benen terwijl hij met zoontje (2) thuiskomt

De verdachte werd onder vuur genomen in de Keizershoevestraat in Wilrijk.
Google Street View - belga De verdachte werd onder vuur genomen in de Keizershoevestraat in Wilrijk.
Mohamed T., een jongeman die recent getuigde in de Pano-reportage over de drugshandel in Antwerpen, is dinsdagavond onder vuur genomen in Wilrijk.

De man werd rond 20.30 uur in de Keizershoevestraat door onbekenden in de benen geschoten. Het zoontje van de man, twee jaar oud, was op dat moment bij zijn vader. De schutters stonden het duo op te wachten en schoten drie kogels af. Ze vertrokken daarna met gierende banden, in een auto van het type Golf - al is het niet honderd procent zeker dat het ook een Volkswagen is. De man werd overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis. Daar zal hij worden geopereerd. 

In de Pano-reportage op Eén getuigden enkele anonieme dealers uit het drugsmilieu.  Ze deden uit de doeken hoe ze aanzienlijke sommen geld verdienen met de handel in cocaïne. 

Mohammed T. was één van hen, maar werd blijkbaar door andere mensen uit het milieu herkend. De federale gerechtelijke politie voert het onderzoek. Afgelopen jaar zijn al 25 gelijkaardige schietpartijen en brandstichtingen gebeurd die verband houden met afrekening in het drugsmilieu. 
34 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • frieda schaut

  een goede raad!! neem niet deel aan zulke programma's als je iets te verbergen hebt.

 • Patrick Beelen

  En dan staat er dit bij als neven artikel ;Parket: “Pano geeft onjuist beeld van drugsbeleid”.

 • STEFAN JANSSENS

  Vrij grappig dat Pano deze kan strikken om getuigenis af te leggen. Eigenlijk had deze al lang opgepakt moeten zijn, veroordeeld en zwaar gestraft !! Maar ja, in Belgistan kan dat allemaal uiteraard. Dat multiculturele is zeer verrijkend voor onze maatschappij, niet waar heren Van Besien en Calvo ?

 • kamiel Beke

  De VRT is niet enkel een SPA bastion, maar blijkbaar zitten er ook verklikkers en of is dit programma zo slecht gemaakt dat de ondervraagden kenbaar zijn. De belastingbetaler is de zoveelste maal gestroopt voor het vele geld dat de VRT kost.

 • Gino De Neef

  Anoniem dus he