Anke Van dermeersch poseert in bikini: "Boerka of bikini? De keuze is duidelijk"

Pommeline te bloot, wat met deze politica?

Instagram
Midden in de ophef rond Temptation Island'-verleidster Pommeline in de Starcasino-affiches, komt Vlaams Belang-politica Anke Van dermeersch met een opvallend campagnebeeld op de proppen.

"Boerka of bikini, de keuze is duidelijk", klinkt het. Het zou gaan om een oud campagnebeeld (2014) dat de VB-politica nu opnieuw bovenhaalt.

Dat Vandermeersch - Miss België in 1991 en dus welbekend met bikiniparades - niet vies is van een pikante politieke campagne meer of minder bleek ook al enkele jaren geleden, toen ze kortgerokt haar benen showde met een bijgevoegde waardeschaal die moest verwijzen naar de kledijvoorschriften van de sharia.

De politica droeg op de affiche schoenen van Christian Louboutin. De schoenenontwerper vond dat niet kunnen. De Antwerpse rechtbank van Koophandel besliste na een kortgeding vanwege de ontwerper dat Van dermeersch moest stoppen met het gebruik van het campagnemateriaal.

Tja, de keuze is duidelijk... ☀️ #heet #zomerweer #bikini #bikiniweer #boerkaverbod #vlaamsbelang

25 Likes, 4 Comments - Anke Van dermeersch (@anke_online) on Instagram: "Tja, de keuze is duidelijk... ☀️ #heet #zomerweer #bikini #bikiniweer #boerkaverbod #vlaamsbelang"
52 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Youssef

  Dat ziet er allemaal toch wat slapjes uit.

 • Andre DM

  Mag nog gezien worden , der is al of nog op slechter papier geschreven

 • Deslimstehier

  Ann jansen groot gelijk . wat anke doet DAAR moet ze ballen voor hebben . de meest hebben hier geen

 • Ina Elmas

  Die denkt zeker dat ze nog twintig is... zo op een affiche gaan staan. Goedkoop! En... in een (zogezegd) vrij en democratisch land mag een mens aandoen wat hij/zij wilt! Bikini OF boerka. We leven hier precies in een communistisch land.Binnekort allemaal in uniform, pffffff. Heb eens GEWOON respect voor elkaar. Het leven is te kort om constant negatief te zijn.

 • mis tanget

  Dat Anke geen 20 meer is, weet ze zelf ook wel. En daarom is deze boodschap bonk erop ! Heel geslaagd, zeg ik.