André Laurens werd 3 weken geleden voor het laatst gezien en nu is hij spoorloos

André Laurens (78).
Federale politie André Laurens (78).
De federale politie heeft op vraag van het parket van Antwerpen een opsporingsbericht verspreid voor André Laurens (78). De man werd op vrijdag 20 april om 14.15 uur voor het laatst gezien in zijn woning in de Koning Albertstraat 144 in Walem (Mechelen). Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Er werd op 27 april wel nog een betaling uitgevoerd met zijn betaalkaart.

Laurens is tussen 1,70 en 1,80 meter groot en heeft een normale lichaamsbouw. Hij is kalend en heeft achteraan op zijn hoofd grijs tot wit haar. Het is niet bekend wat hij droeg op het moment van zijn verdwijning. Meestal draagt hij een versleten blauwe jeans en een hemd. Mogelijk draagt hij ook een beige korte jas.

Wie de man gezien heeft of weet waar hij zich zou kunnen bevinden, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie via het gratis telefoonnummer 0800/30.300. Je kan ook een e-mail sturen naar opsporingen@police.belgium.eu
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gerard Braeckmans

    Idd Mark Dekokker. En iedereen vindt het spijtig dat het gebeurd is. Reacties genoeg. Maar niemand spreekt van onveilig gedrag van Geboers.

  • Marc Dekokker

    3 weken later...Bij Eric Geboers ging het een beetje sneller. En met meer middelen. Sonar boten, helikopters, Cel Vermiste Personen, burgemeester ter plaatse. Overvloed aan politie. Of dachten ze dat Geboers nog een aantal baantjes onder het water aan het trekken was voor een paar uurtjes ? Maar ja, deze arme man was slechts een normaal persoon, geen ex-kampioen brommertje rijden in het zand met geld en aanzien.

  • Mady Vermeulen

    De kans is klein dat de arme man nog zelf nog een betaling uitvoerde een week na zijn verdwijning. Misschien ligt het antwoord in wie de begunstigde was van die laatste betaling.