Altijd al willen “mediteren op het gezicht van Geert Bourgeois”? Dat kan: veiling tapijt met afbeelding N-VA’er loopt nog tot vanavond

Dit tapijt kan vanavond al het uwe zijn.
De Kringwinkel. Dit tapijt kan vanavond al het uwe zijn.
Het tapijt is “in zo goed als nieuwe staat te noemen”, verzekeren ze bij de Kringwinkel. Blijkbaar hebben dus niet al te veel mensen de voorbije jaren hun voeten geveegd aan het gezicht van voormalig Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA). Een tapijt met zijn beeltenis wordt nog tot vanavond geveild op de website van de Kringwinkel.

Het is op zijn minst een van de meest opmerkelijke objecten die momenteel geveild worden op de website van de Kringwinkel: een “tapijt met een afbeelding van het West Vlaamse N-VA Europarlementslid Geert Bourgeois op”. Naast het gezicht van Bourgeois prijst het logo van de Vlaamse leeuw en de slogan ‘Flanders State of the Art’, die de Vlaamse overheid sinds enkele jaren gebruikt voor buitenlandse communicatie.

Maar met de exit van Bourgeois naar het Europese niveau, heeft dus blijkbaar ook een tapijt met zijn gezicht erop zijn nut verloren, zo merkte het Twitter-account ArbiterOfTweets op. Daarom zoekt de Kringwinkel nu een nieuwe eigenaar.

En het moet gezegd, de organisatie die zich inzet voor duurzaam hergebruik en sociale tewerkstelling weet het tapijt wervend te verkopen. Want de mogelijkheden van het tapijt zijn eindeloos, zo blijkt: “Als je eens samen in de living wil zitten met Geert B., of in bad wil in de nabijheid van Geert B., of wil mediteren op het gezicht van Geert B., of het lokale N-VA kantoor eens wil opvrolijken, of als deurmat, of ... Bieden maar!”

Voorlopig gaat het tapijt de deur uit voor 78,76 euro, na een eerste bod van 30 euro door het account ‘GeertisGreat’. Bieden kan echter nog tot vanavond 21 uur, afhalen kan in de Kringwinkel van Geel.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bernard Aelvoet

  'k Heb plaats in mijn garage voor als ik uit de tuin kom. Welke zot gaat daar geld aan spenderen?

 • roger moenssens

  Wil dit kopen voor in mijn WC Heb soms enige moeite doch ik weet zeker dat dat tapijt zal helpen!

 • Remus Bogaert

  De politicus die het hoogst geraakt is met de kleinste persoonlijk score . Niemand moet weten van Bourgeois maar toch heeft hij steeds de touwtjes in handen.

 • Ronny Ooijen

  Goed idee. Nu nog toiletpapier met zijn kop erop.

 • Verstraete Mireilla

  moet toch goed zot zijn