Algemene storing bij vaste telefonie Telenet: problemen weer van de baan

BELGA
Telenet-klanten die vandaag met hun vaste telefoon willen bellen, hadden de hele voormiddag last van storingen. Dat zegt Telenet zelf. Bij de andere diensten, zoals tv en internet, waren er geen storingen.

Verschillende klanten maken op de sociale media meldingen van storingen. Telenet zei op de hoogte te zijn van de problemen en aan een oplossing te werken. Die oplossing kwam er uiteindelijk ook na enkele uren.
20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jos Temmerman

  Wij hebben vorige week totaal geen storing gehad bij Proximus ,alles was tip top in orde, en toch krijgen we 2 weken gratis toegang tot films en voetbal ,dat is pas service.

 • ronny verachtert

  wij zijn al 14 jaar bij telenet en telkens als problemen hadden met iets zoals telefoon, Internet of Digitale tv werd het heel goed opgelost , onlangs hadden wij nog problemen met onze modem en ik belde naar telenet en legde het probleem uit en onder tussen was er al een mail verzonden om een nieuwe modem te gaan halen , dat is pas service

 • Nick Mees

  En De Croo? Ni gehoord vandaag. Twee maten en twee gewichten met een overduidelijke voorkeursbehandeling. Nochtans werd de concurrent vorige week na exact hetzelfde probleem, dat niet eens zo lang duurde met de grond gelijk gemaakt...

 • Louis Dedraver

  Proximus gaf hiervoor onlangs nog een mooie compensatie. Zwakke en vooral goedkope reactie van Telenet... ‘ik besef zeker dat dit geen aangename situatie was. Voor zulke onvoorziene omstandigheden, of verbeteringswerken op ons netwerk, voorzien we geen compensaties.’

 • DIANE BERTELS

  beste Foubert de vaste telefoon van Telenet is super. U er blijkbaar van overtuigd dat men een dwaas moet zijn om dit nog te gebruiken. Fout ! Uw kent het gebruik en voordelen niet.