Albert Heijn roept kokosmeel terug wegens metaaldeeltjes

Photo News
Albert Heijn heeft in overleg met het Voedselagentschap (FAVV) beslist om het product OERRR Bakken Kokosmeel 500gr van Leev terug te roepen wegens de mogelijke aanwezigheid van metaaldeeltjes. Dat meldt de supermarktketen vandaag.

Het gaat om producten met lotnummer LK-CN2193H/3-7 en houdbaar tot 30 juni 2019. Klanten wordt verzocht OERRR Bakken Kokosmeel 500gr van Leev niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel, waar ze bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen. 

Wie zich onwel voelt na het eten van dit product, wordt aangeraden een dokter te raadplegen. Klanten kunnen voor meer informatie contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn op het nummer 0800 - 77705. 

Albert Heijn1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Fredien Vandervekens

    Nogmaals, wanneer roept Nederland, Albert Heyn terug ? Maakt "eten" tot een gewaagde onderneming. Albert heeft meer traffiek aan terug, dan aan in.