Albert Heijn roept bladerdeeghapjes terug wegens mogelijke besmetting met salmonella

Albert Heijn
Supermarktketen Albert Heijn België roept het product ‘AH bladerdeeg hapjes’ terug wegens de mogelijke aanwezigheid van salmonella. Het gaat om producten van 80 g met lotnummer 8032 en houdbaarheidsdatum tot 28-10-2019 en 28-12-2019. Ze werden verkocht tussen 4 juni en 28 december 2018.

Albert Heijn België vraagt klanten om de bladerdeeghapjes niet op te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel, waar het aankoopbedrag terugbetaald zal worden.

Symptomen

Mogelijke symptomen van een salmonellabesmetting zijn koorts, buikkrampen en diarree, binnen de 6 tot 72 uur na consumptie van het besmette voedsel. Jonge kinderen, zwangere vrouwen en mensen met verminderde weerstand lopen een hoger risico op besmetting.


Voor meer informatie kunnen klanten terecht op www.ah.be of op het nummer 0800-77705. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • van roy jozef

  het is nogal een gedoe de laatste tijd met die voeding, het ergste is dat het vijgen na Pasen zijn, de meeste mensen hebben het al lang binnen, waarom wordt het niet verplicht gecontroleerd VOOR het in de handel mag gebracht worden?

 • guido vermeyen

  maar allee zeg...vroeger hing men vlees, vis in de zon voor de verkoop, hadden daar nog nooit van salmonella of andere nella's gehoord....

 • roger boons

  al vanaf juni in de verkoop en nu pas aan de alarm bel trekken ?????

 • Stan Vankoo

  Supermarkten ? Steeds problemen!