Al meer dan 1 miljoen mensen vulden onze stemtest in, jij ook al?

VTM NIEUWS
De Stem van Vlaanderen, de stemtest van Het Laatste Nieuws en VTM NIEUWS, heeft de kaap van 1 miljoen deelnemers overschreden. Het is de grootste stemtest van Vlaanderen die je helpt om weloverwogen een stem uit te brengen. Ontdek op destemvanvlaanderen welke politicus het meeste aansluit bij jouw standpunten.

Hoe het werkt? Bij elke stelling krijg je een balk met een bolletje te zien. Dat bolletje kan je naar links of rechts verschuiven om je mening te geven. Daarmee is 'de Stem van Vlaanderen' ook de meest genuanceerde stemtest: je hoeft niet botweg "ja" of "nee" te antwoorden, maar je kan aangeven hoe erg je een mening steunt. Nadat je een twintigtal stellingen hebt ingevuld, kom je meteen te weten met welke lijsttrekker uit jouw gemeente je het meest matcht.

Surf nu naar destemvanvlaanderen om te ontdekken met welke politicus jij het beste matcht.
59 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Koen Verbeeck

  Waar zijn de resultaten van dat miljoen???

 • Elle Devee

  Doe de stemtest. Ja hoor, behalve voor de Brusselse Vlamingen. Wij tellen gewoon niet mee voor Vlaanderen. Hallo Vlaanderen? In Brussel wonen ook Vlamingen hoor.

 • Eric Cuylle

  Heb die test nie nodig....

 • Joan Lute

  Onze stem en die van miljoenen kiezers is toch niets waard dus het zal een protest stem worden wetende dat we alleen nog maar goed zijn om belastingen te betalen terwijl we niet meer thuis zijn in eigen stad.

 • Bene Devos

  Ik vrees dat voor mensen waarvan de test niet klopt, vooral een probleem hebben met perceptie van de vragen. Die denken in een bepaalde richting en denken niet goed genoeg na over wat ze "werkelijk" willen en wat ze "denken" dat ze moeten willen aangegeven door hun favoriete politieker. Dat zijn tekenen van manipulatie of gebrainwasht zijn door politici.