Al anderhalf uur file van Aalst naar Brussel na ongevallen op binnenring

Archiefbeeld.
Photo News Archiefbeeld.
Op de Brusselse binnenring ter hoogte van Zellik is er na twee ongevallen een tijdlang één rijstrook versperd geweest. Daardoor staan er lange files op de E40 vanuit Oost-Vlaanderen. Om 6.45 uur stond er al anderhalf uur file. Het Vlaams Verkeerscentrum vraagt verkeer van Gent naar Hasselt via Antwerpen te rijden.

Iets voor 6 uur gebeurden twee ongevallen kort na mekaar, waarbij drie auto’s en een bestelwagen betrokken waren. Er vielen geen gewonden. Om 7 uur was de rijweg opnieuw vrij, maar er blijven lange files op de E40 en op de binnenring vanuit Vorst.

 Het verkeer dat vanuit knooppunt Halle de E19 naar Antwerpen of de E40 naar Leuven wil nemen, wordt aangeraden de buitenring te nemen.

Ook op de buitenring gebeurde ondertussen een ongeval, ter hoogte van Jette. Daardoor staat er een file vanaf Grimbergen.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • emiel Clarijs

    Dit is nu een schoolvoorbeeld waar we met de NV-A naar toe gaan, alle bevoegdheden in dit land verspreid over 3 of 4 ministers die elkaar dan leuk gaan tegenwerken, als men wil dat het Brussels gewest bevoegd is voor haar wegennet, moeten we ook niet klagen als zij iets beslissen voor hun grondgebied. (zie ook geluidsoverlast)

  • Bert Willems

    Wij hopen dat de file nog lang mag duren.

  • Rudolf Jacobs

    allee flitsen maar al die middenvak rijders die niet uit de weg willen gaan mooie bijverdienste voor de staat stomme belgen