Al 15 getuigen verhoord na dodelijke studentendoop van Reuzegom

Slachtoffer Sanda D.
Vertommen. Slachtoffer Sanda D.
In het onderzoek naar de studentendoop met dodelijke afloop zijn ondertussen al vijftien getuigen verhoord. Dat meldt VTM Nieuws. Alle ondervragingen gebeuren bij de politie in Herentals. Er is nog niemand in verdenking gesteld.

Wie heeft iets gezien? Wie heeft wat gedaan? Op die vragen zoekt de politie een antwoord in het onderzoek naar de dood van Sanda D. uit Edegem. De 20-jarige man belandde vorige week in coma nadat de doop van zijn studentenclub Reuzegom in Vorselaar helemaal uit de hand liep. Vrijdag overleed Sanda in het UZA. 

Intussen raken meer details bekend over de doop. Zo moesten de schachten levende visjes doorslikken en in een koude beek zitten. Daarna moesten visolie drinken om de visjes weer uit te braken. Maar het slachtoffer had daarvoor al te veel gedronken. Twee andere schachten die ook onwel werden, zijn ondertussen aan de beterhand. De wetsdokter heeft deze namiddag een autopsie uitgevoerd op het lichaam van Sanda D. om de precieze doodsoorzaak te achterhalen. 

LEES OOK: Portret: Reuzegom, de studentenclub die een dode op haar geweten heeft: elitair clubje, maar smeriger wordt het niet
20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Christiaens

  Had die jongen dan geen eigen wil om neen te zeggen tegen die ontgroening.Sorry maar getuigt van weinig verstand.

 • Wilfried Vanden Berg

  Het zijn dan nog lafaards ook. Geen enkele durft te zeggen dat hij aanwezig was. Grote lafaards zijn het. Hopelijk komen naam in de media. Dit soort is het crapuul van het ergste soort.

 • geert lippens

  Geef ze hun welverdiende straf , jaren in de gevangenis!!!

 • KERSTENS Kerstens

  Als ze bij die ontgroeningsrituelen nu eens het element humor zouden inbrengen dan zou alles beter verlopen. Hier zit nergens enige vorm van humor in. Zielig boel en totaal niet studentikoos in mijn ogen. En doet moet straks onze elite worden...

 • Louis van der Dol

  Deze elitegroep verdient het om buiten de maatschappij te worden gezet.