Afghaan (23) overgiet Pakistaan met hete olie na ruzie in Lanaken

Google Maps
Een Afghaan (23) uit Lanaken heeft vrijdagnacht een Pakistaan zwaar toegetakeld na een uit de hand gelopen discussie. Het slachtoffer werd daarbij overgoten met hete olie en liep derdegraads brandwonden op aan de armen, en eerstegraads wonden in het gezicht en hals. 

De man ligt sindsdien in het ziekenhuis. Hij is niet meer in levensgevaar. De feiten speelden zich af in een carwash aan de Bilzerbaan in Lanaken. De dader sloeg op de vlucht en wordt nog steeds opgespoord. Politie Lanaken-Maasmechelen onderzoekt de feiten. 
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Fons Baert

  Geen van beiden hebben in België iets te zoeken.

 • MYRIAM VAN RECK

  Gruwelijk !

 • Eric Deleu

  Als ze hem pakken. Gevangenis, alle bezittingen afnemen om de kosten te vergoeden en na 20 jaar gevangenis terug naar het thuisland.

 • Jean-Pierre Peeters

  Die kennen totaal geen waarden ! Is dit nog normaal te noemen ? Zoeken , oppakken , en ineens t vliegtuig in ! Heel zijn entourage mee nemen en weg ermee...klein verlies... grote opruiming !