Advocaat Kris Luyckx in 'Gert Late Night': "Probeer eens cocaïne te legaliseren"

In 'Gert Late Night' van maandagavond verklaart advocaat Kris Luyckx dat het drugsbeleid van Bart De Wever is gefaald. Hij ontleedt verder de wereld van cocaïne in de havenstad Antwerpen en pleit om het eens over een andere boeg te gooien. 
Advocaat Kris Luyckx in Gert Late Night: "Probeer eens cocaïne te legaliseren."
Vier Advocaat Kris Luyckx in Gert Late Night: "Probeer eens cocaïne te legaliseren."56 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Christian Delgoffe

  Dat zeg ik nu al 35 jare. De VS hebben indertijd alcohol verboden waardoor de Maffia aan de macht kwam (en er nog steeds is). Legaliseer alle drugs, hef er accijnzen op en je hebt veel minder criminaliteit en overdosissen. Maar dat is te simpel zeker; alcohol wordt gedogen maar zorgt voor talloze scheidingen, gewelplegingen en verkeersslachtoffers !

 • Thomas Anderson

  War on drugs gestart in 1971 2018 zo een 47 verder staan we nergens.Denk dat het dan inderdaad tijd word voor plan-b.

 • Werner Gielis

  rode Krisje komt ook nog een vuil spuien, de advocaat die geld verdient dat betaald word door criminelen en dus eigenlijk een heler is van misdaad geld ! zou hij misschien baat hebben bij het legaliseren van drugs ? en wat zijn dan de kosten die uit die legalisering zullen voortkomen, zoals ontwenningskuren en methadon, moet dan weer maar eens door de belastingsbetaler opgehoest worden ???

 • Guy Van Becelaere

  De landen waar de coke geproduceerd worden op een zwarte lijst zetten en als paria's behandelen zal al veel problemen oplossen , maar ja Bart heeft eigenlijk gelijk ...... !

 • stefan DEVILLE

  geen slecht idee, maak de coke zo goedkoop dat de dealers er geen sikkepit meer aan verdienen !!