Acht nieuwe bestemmingen waar je deze winter vanuit Brussels Airport naartoe kan vliegen

Goed nieuws voor wie deze winter een reis plant: Brussels Airport breidt haar aanbod uit met acht nieuwe bestemmingen.
Thinkstock Goed nieuws voor wie deze winter een reis plant: Brussels Airport breidt haar aanbod uit met acht nieuwe bestemmingen.
In het winterseizoen, dat van eind oktober tot en met maart loopt, komen er op Brussels Airport acht nieuwe bestemmingen bij. Ook de connectiviteit op bestaande bestemmingen zal versterkt worden. In totaal zijn er 164 rechtstreekse passagiersbestemmingen op Brussels Airport.

De luchtvaartmaatschappij TUI fly start met een tweewekelijkse vlucht naar Puerto Plata op de Dominicaanse Republiek, en biedt daarnaast ook een wekelijkse vlucht aan naar het Keniaanse Mombasa. Die route wordt gecombineerd met Zanzibar. 

Brussels Airlines zal vanaf februari drie wekelijkse vluchten op het Poolse Wroclaw aanbieden. Ook vliegt de maatschappij sinds midden oktober vier keer per week op het Oekraïnse Kiev. 

Ryanair zal tweewekelijks naar het Jordaanse Amman en het Marokkaanse Marrakesh vliegen. Air France startte op zijn beurt in september al met zes wekelijkse vluchten op Rennes.

Ook drie nieuwe bestemmingen uit het zomerseizoen worden in de winter voortgezet: Cathay Pacific vliegt vier keer per week naar Hongkong, Hainan Airlines tweewekelijks naar Shenzhen en Georgian Airways twee keer per week naar Tbilisi. 

Op een aantal vluchten wordt ook de capaciteit vergroot. Aeroflot voegt een derde dagelijkse vlucht naar Moskou toe. All Nippon Airways (ANA) vergroot de dagelijkse vlucht naar Tokio, door een Boeing 787-9 in te zetten, die 46 extra zitjes per vlucht aanbiedt. Vanaf januari stelt Etihad Airways 37 extra zitjes beschikbaar op de dagelijkse vlucht naar Abu Dhabi.
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jean-Pierre Vercruysse

  Extra betaling voor valiezen heeft niets met de luchthaven te maken, maar wel met de maatschappij waarmee men vliegt en het type van vlucht! In ieder geval is en blijft Brussel mijn voorkeur luchthaven. Gemakkelijk te bereiken van waar ik woon (Omgeving Mechelen). Ook een goede luchthaven

 • Jan Boden

  Het is vanuit Brussel, dus de valiezen zijn niet er niet bij inbegrepen. Wie is er zo zot om in Zaventem op te stijgen of te landen ?

 • Freddie Lamers

  Als je tenminste op tijd daar kunt komen, en niet opgehouden wordt door druk verkeer rondom Brussel.

 • Wilfried Vanden Berg

  In dat sommigen hier een grote mond opzetten ,doe zelf eens het werk van die mensen,in plaats van die mensen als criminele stakers te betitelen . Men wil zo goedkoop mogelijk op vakantie gaan tegenwoordig. Waarom laden jullie dan niet zelf je bagage in het vliegtuig ? Die kosten kan je dan alvast uitsparen . Nog goedkoper dan.

 • Albert Hendrix

  Als ze niet staken!!!!!!!!!