80-jarige voetganger sterft na aanrijding in Antwerpen

De Roeck

Vanochtend deed zich een tragisch ongeval voor in Antwerpen-Noord. Een 80-jarige man was rond kwart na zes op weg van de moskee in de Bostonstraat richting huis. Aan het kruispunt met de Havanastraat stak hij de straat over. Daar werd hij gegrepen door een lichte bestelwagen. Het slachtoffer overleed ter plekke.

De omstandigheden van het ongeval zijn nog niet duidelijk. Er zijn geen aanwijzingen dat de bestelwagen te snel reed, er is ook geen zebrapad in de buurt. Vermoedelijk gaat het om een onoplettendheid gezien de regen en de donkere kledij van het slachtoffer.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • armand mudah

  Gert moesten de voetgangers in de winter eens beginnen met lichte kledij aan te doen , het zebrapad te gebruiken als het er is en de erbij horende lichten respekteren ipv een paar meter verder te lopen om dan zomaar over te lopen zonder naar links en rechts te kijken en te wachten als een auto dichtbij is zouden er veel ongelukken vereden worden

 • Gert De Koster

  Weeral een tragisch accident. In de buurt is er wel een zebrapad (met lichten) en de wagens rijden er sowieso te snel.

 • Safae Elaou

  Veel sterkte voor de familie gewenst!

 • Anny Bollens

  Ja donkere kledij is inderdaad zeer gevaarlijk!

 • Mees Jan

  Heel erg!!