55-jarige man vermoord met messteek in Oostende

.
Siebe De Voogt .
Politie en parket onderzoeken een verdacht overlijden in de Jules Peurquaetstraat in Oostende. Vanmorgen werd in een rijwoning het levenloze lichaam aangetroffen van een 55-jarige man.

De 55-jarige W.D. uit Oostende werd omgebracht met één messteek en aangetroffen in de woning van Tommy J. (30). De man woonde op de kelderverdieping van het pand in de Jules Peurquaetstraat en werd gearresteerd door de politie. Momenteel wordt hij nog verhoord. 

De feiten worden door het Brugse parket gekwalificeerd als moord. Maandag volgt een autopsie op het slachtoffer.

Het is de tweede moord met messteken deze week in West-Vlaanderen. Eerder deze week werd een dubbele moord gepleegd in een studentenhuis in Kortrijk. Beide slachtoffers werden toen eveneens met messteken om het leven gebracht.
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jan Verstrepen

  Waarom niet zelf een politieagent neerschieten en je krijg een belachelijke straf dus waarom niet iemand vermoorden hoogstens een paar jaar luxe hotel gratis.

 • marc van cauter

  Welke domme keizer regeert er ook in oostende, die dat de drugs gelegaliseerd heeft en nu zitten wij met de gebakken peren, er zal nog wel vanalles gebeuren, hij komt ook wel aan de beurt

 • isabel da silva

  Hopelijk is de dader geen transmigrant , want dan krijgt hij gelijk minstens twee van de beste advocaten ! Die zijn dan weer voor een tijdje zeker van hun inkomen ! De Vlaming zal wel blijven betalen . Kies vooral rood en / of groen . Dan blijft er voor je pensioen geen Euro meer over .

 • Ivan Cazaux

  @ Paul Boutsen , wat een zever schrijft u hier , Oostende is een zeer leefbare stad ! En deze moord heeft absoluut niks met illegalen of migranten te maken ( naam dader zou Tommy J. zijn ) . Nog met het huidige bestuur . Maar tis makkelijk om u verzuurd ongenoegen hier te ventileren . Als u van Oostende bent en u vind het hier zooo erg ... ga elders wonen waar het gras groener is .....

 • pol van de velde

  Alle dagen moorden, maar de veiligheid neemt toe......