40-jarige Roy Maes vermist sinds 26 mei

Federale politie
De politie vraagt om uit te kijken naar Roy Maes. Hij is sinds dinsdag 26 mei 2015 vermist. Hebt u Roy gezien of weet u waar hij zich bevindt? Neem dan contact op met de speurders via het gratis nummer 0800 30 30 0 of via het e-mailadres opsporingen@police.belgium.eu.

De 40-jarige Roy Maes werd dinsdag 26 mei rond 07u48 opgemerkt in zijn wagen (een donkerblauwe Opel Corsa met nummerplaat TCM-079) in de omgeving van het veerpont van Meeswijk (Maasmechelen). Sindsdien ontbreekt elk spoor. De man heeft ook geen teken van leven meer gegeven.  

Roy Maes is normaal gebouwd en ongeveer 1m90 lang. Hij heeft middellang bruin haar en een volle rossige verzorgde baard en snor. Hij draagt vaak een bril. Op het moment van zijn vertrek droeg hij een grijze polo met als opschrift 'Maes groen projecten' en een lichtgrijze werkbroek.  

Dit opsporingsbericht werd verspreid op verzoek van het Parket van Limburg, afdeling Tongeren. Nogmaals: de speurders vragen om contact op te nemen via het gratis telefoonnummer 0800 30 30 0 of via het e-mailadres opsporingen@police.belgium.eu als u Roy nog gezien hebt of weet waar hij zich bevindt.