19-jarige in levensgevaar na steekpartij in Antwerpen

steekpartij Carnotstraat
Marc De Roeck steekpartij Carnotstraat
Rond 23u30 hebben voorbijgangers een gewonde jongeman aangetroffen op het voetpad van de Carnotstraat in Antwerpen. De hulpdiensten stelden vast dat hij was neergestoken en veel bloed had verloren. Na een eerste verzorging ter plaatse werd de 19-jarige jongeman in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis.

De politie is bezig met een buurtonderzoek. Het Snelle Respons team kwam ter plaatse om een woonblok vlakbij de plek waar de jongeman werd gevonden, te doorzoeken.

Politiewoordvoerder Willem Migom: "Die doorzoeking heeft niets opgeleverd. Daar zijn geen verdachten aangetroffen. Het is helemaal niet zeker of die jongeman in dat gebouw is geweest. De hoek van de Carnotstraat met de Bisschopstraat is afgesloten voor sporenonderzoek."

"Voorlopig hebben wij niet meer informatie dan wat de getuigen die de jongeman hebben gevonden, ons hebben verteld. Als de jongeman de steekpartij overleeft en kan worden ondervraagd, komen wij mogelijk wat meer over de toedracht te weten. Ook de sectie Agressie van de federale politie is ingelicht om mogelijk bijstand te leveren." 

steekpartij Carnotstraat
Marc De Roeck steekpartij Carnotstraat
steekpartij Carnotstraat
Marc De Roeck steekpartij Carnotstraat



37 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Vercruyssen Willy

  Geen enkele burgermeester kan honderd procent veiligheid garanderen dat die grote bekken dan eens komen demonstreren hoe het wel moet, maar ja zoals steeds staan de beste stuurlui aan de wal

 • Gerd Van nieuwenhove

  En dit op de dag dat de zwever buiten vliegt ? Ze zullen beginnen te vechten in eigen rangen voor een goed betaald Jobke .... Straks vendelzwaaien - om 15 uur - op de groe markt , waar De ridder ook zal optreden ?

 • Veerle Hemeleers

  Wat een belachelijke reacties hier. Alsof BDW superman is. Hij niet, anderen ook niet. Maar met hem zal er toch strenger geregeerd worden, met roid of groen wordt het alleen maar erger!

 • Willy Batens

  Veronderstel dat commentaar wel uit linkse hoek zal komen.Wat heeft NVA met zulke zaken te maken ??Schietpartijen,steekpartijen en wat nog gebeurden daar 10-20-30 jaar geleden ook,zowel in Antwerpen als in andere grote steden, tot zelf soms in de kleinste uithoeken van het land.

 • Peter Nols

  6 jaar De Wever eist zijn tol, hopelijk was het vandaag zijn laatste dag zodat Antwerpen ook de 21ste eeuw mag aanschouwen.