19-jarige beschadigt 14 voertuigen aan station van Bornem

Aerts Marc
Op de parking aan het station van Bornem werden vanmorgen 14 voertuigen beschadigd. De verdachte, een 19-jarige man uit Bornem en niet onbekend bij de politie, werd niet lang na de feiten opgepakt. 

“Het gaat om vijf vrachtwagens, een autobus, vijf mobilhomes, twee lichte vrachtwagens en een personenvoertuig. Bij sommige voertuigen werden de ruiten volledige ingeslagen, anderen hadden dan weer krassen op de ruit. De dader gebruikte stenen van de spoorwegberm om de voertuigen te beschadigen”, deelt de politiezone mee. 

“In sommige voertuigen hebben we sporen gevonden die aanduiden dat de dader in het voertuig heeft gezeten. We vermoeden dat het dus niet alleen om vandalisme gaat en dat hij ook interesse had in waardevolle spullen die in de voertuigen lagen.” Of de jongeman onder invloed was, kan de politie niet bevestigen. “Het spreek voor zich dat wanneer de verdachte als dader wordt aangeduid hij voor alle kosten zal opdraaien”, klinkt het nog. 

Marc Aerts
Aerts Marc
Aerts Marc
Aerts Marc
Aerts Marc
Marc Aerts45 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Gino Denil

  De beste remedie om er voor te zorgen dat iemand dergelijke dwaasheden niet uithaalt is er voor zorgen dat hij iets te verliezen heeft. Maar aangezien er steeds meer in een situatie komen waarin ze niets meer te verliezen hebben, en soms ook niets meer te winnen hebben, zullen we er mee moeten leren leven zeker.

 • roland peeters

  Niet langs de straat van de burgemeester he jongen,want dan wordt ge opgesloten.

 • Frans Cuvé

  Een kei kan je niet pellen....dus hopeloze moeite. Tel daarbij dat je in een gemeente zit waar de burgemeester en zijn bestuur liever inzetten op megaprojecten, die de burger handenvol geld kosten, ipv zich bezig te houden met de veiligheid van de gemeente. Lof voor de politie, blij dat die er nog zijn. Het gerecht daarentegen heeft de zelfde solide kracht als de gemeente zelf....slap dus, zoals vers gekookte spaghetti!

 • johny daneels

  Het zal weer betaald worden door ons, belastingbetaler, die “jongeren” hun leefloon ook door ons betaald, het is net voor die soort dat we in Brussel een menselijke ketting maken, voor mij onbegrijpelijk

 • Zjeppe Fierens

  Zal weer een kansarme zijn.