151 bobtails volstaan niet voor wereldrecord

BELGAONTHESPOT
In Marche-les-Dames (Namen) hebben 151 bobtails verzamelen geblazen. De organisatoren hoopten een nieuw wereldrecord te vestigen, maar dat werd niet erkend. 

De dieren kwamen niet alleen uit België, maar ook uit Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Zweden. Het gaat al om de vierde bijeenkomst in zijn soort.

BELGAONTHESPOT

De organisatoren hoopten met de bijeenkomst een nieuw wereldrecord te vestigen, maar dat wordt door Guinness World Records pas erkend als er ook een speciale activiteit aan gekoppeld is. 

BELGAONTHESPOT

Twee honden beleefden wel een spannend moment toen ze samen met hun baasjes via een kabelbaan tientallen meters naar beneden gleden. De afdaling gebeurde volgens organisator Jean-Pol Culot succesvol. "De dieren leken het erg te appreciëren", klonk het.

BELGAONTHESPOT2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Gijs

    Wat is het record voor rottweilers?? En speciale activiteit is dat het op de bruine cité van Heusden plaats vind. Blijven ze allemaal eens binnen

  • pol de mol

    Prachtige honden , zachtaardig en kinds vriendelijk .Spijtig dat ik hem te vroeg heb moeten afgeven op 6 jaar wegens epilepsie aanvallen .