15 transmigranten vluchten uit koelwagen aan snelwegparking Ranst

Marc De Roeck
Aan de snelwegparking op de grens tussen Wommelgem en Ranst zijn deze namiddag vijftien transmigranten gespot in een koelwagen. Ze konden allemaal ontsnappen vooraleer de politiediensten ter plaatse kwamen.

De transmigranten probeerden vermoedelijk via ons land het Verenigd Koninkrijk te bereiken. De politiediensten stellen al langer vast dat transmigranten vanuit Brussel de trein nemen naar Antwerpen-Centraal en vervolgens de tram nemen naar de eindhalte aan het rondpunt van de E313 in Wommelgem. 

Van daaruit is het een klein uur wandelen naar de snelwegparking tussen Wommelgem en Ranst waar ze in geparkeerde vrachtwagens trachten te klauteren.

Tussen het zwerfvuil aan het parkeerterrein spotte onze fotograaf onder meer een achtergelaten slaapzak.
Marc De Roeck Tussen het zwerfvuil aan het parkeerterrein spotte onze fotograaf onder meer een achtergelaten slaapzak.11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • danny van camp

  De politie weet die mannen goed zitten daar in de bosjes , maar als die mannen van de Minos iets moeten doen

 • Edgard Gielis

  dat kost ons nogal belastingsgeld wanneer ga u er iets aan doen THEO schouw van nva

 • Guy Miserez

  Zou begot zelf die weg niet kunnen vinden

 • Leopold Vanhoof

  Die mannen kennen de weg beter dan menige Belg, wie toont die mannen de weg.

 • Lore Kluwer

  Zeg liever eens of die lading nu is afgekeurd of toch nog in de supermarkten belandt? Degoutant. Waar denk je dat ze hun behoefte doen onderweg? Verpakkingen zijn daar niet op voorzien. Er kan gemakkelijk iets vanuit de verpakking "migreren" (no pun intended) naar de producten.