13-jarige jongen vermist tijdens schoolreis in Elsene: wie weet waar Malik is?

De vermiste Malik (13).
RV De vermiste Malik (13).
De politie heeft op vraag van het parket en in samenwerking met Child Focus een opsporingsbericht verspreid voor een 13-jarige jongen: Malik Shorya. Hij werd zaterdag om 21.15 uur voor het laatst gezien in een Indisch restaurant aan de Adolphe Buyllaan in Elsene. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Malik is een Indiase student die tijdens een schoolreis in Brussel verbleef. Zijn verdwijning werd gesignaleerd door een leraar die toezicht hield op de groep studenten.

Blauwe trainingsbroek 

Malik is ongeveer 1,55 meter lang, mager gebouwd en heeft kort zwart haar. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een blauwe trainingsbroek van het merk Adidas, een bruine jas, een bruin T-shirt en zwarte sportschoenen.

Tips kunnen gedeeld worden op het gratis nummer 0800/30.300 of via Child Focus op het nummer 116.000.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Elisa deJong

    Wat erg.. In het buitenland en dan vermist raken,.. Ik bid dat hij asap boven water is!..