13-jarige fietser zwaargewond na aanrijding

De Lidl aan de Palingstraat in Lochristi.
Google Maps De Lidl aan de Palingstraat in Lochristi.
Een 13-jarige jongen is vanmorgen, toen hij op weg was naar school, zwaargewond geraakt na een verkeersongeval in de Palingstraat in Lochristi. 

De jongeman botste er frontaal op een wagen, die ter hoogte van supermarkt Lidl wilde afslaan. De 13-jarige fietser vloog over de motorkap en belandde met een harde smak tegen de voorruit. “Aanvankelijk vreesde men dat zijn leven in gevaar was”, zegt commissaris Jan Michiels van de politiezone Puyenbroeck. “Bij aankomst in het ziekenhuis bleek dat hij een hoofdwonde had, waardoor hij veel bloed verloor. Maar zijn toestand is niet kritiek.” De jongen werd in de loop van de namiddag geopereerd.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Mick Mich

    België is een apenland, nergens deftige fietspaden en een bende gefrustreerde chauffeurs op de baan, laat maat eens uw kind naar school gaan met zijn fiets..... proficiat Ben Weyts!

  • Filip Beenaer

    Waar is er hier een deftig fietspad? Infrastructuur (beide voor fietsers en auto's) is echt ondermaats.