Exclusief voor abonnees

12 soorten sintspeculoos onder de loep: slechts twee merken kunnen onze experten overtuigen

Gault Millau-patissiers keuren sintspeculoos uit de supermarkt

Pieter De Volder en David Van Acker zijn niet tevreden over de speculoos die in de rekken ligt bij de supermarkten.
Joel Hoylaerts / Photonews Pieter De Volder en David Van Acker zijn niet tevreden over de speculoos die in de rekken ligt bij de supermarkten.
Sinterklaas moet dringend weer naar de bakkersopleiding, als het van de bekroonde patissiers Pieter De Volder en David Van Acker (‘Patisserie Zuut’) afhangt. “Speculoos hoort boordevol kruiden te zitten, maar wij proefden vooral de zoete kandijsuiker.»  Slecht twee merken konden onze proevers overtuigen. 

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.