Ga naar de mobiele website
^ Top

1 jaar na carnavalsmoord nog altijd geen pleeggezin voor dochtertje (9) van slachtoffer

Sofie D'Hondt werd een jaar geleden vermoord tijdens Aalst Carnaval. Ondertussen is er nog steeds geen pleeggezin voor haar negenjarig dochtertje.
Koen Moreau Sofie D'Hondt werd een jaar geleden vermoord tijdens Aalst Carnaval. Ondertussen is er nog steeds geen pleeggezin voor haar negenjarig dochtertje.
De ouders van Sofie D'Hondt, de 38-jarige moeder uit Aalst die vandaag precies een jaar geleden door haar ex werd omgebracht tijdens de zogenaamde carnavalsmoord, hopen dat er alsnog een pleeggezin wordt gevonden voor het 9-jarige dochtertje van het slachtoffer.

"Ons kleindochtertje verblijft nu al een jaar in een opvangtehuis, maar straks moet ze allicht verhuizen naar een home met probleemkinderen", zeggen grootouders Rita en Jan D'Hondt.

"We hopen dat ze als nog een warm pleeggezin vindt waar ze met liefde en zorg verder kan worden opgevoed. Haar mama is dood en haar papa zit in de gevangenis. Ze praat amper over hen, het lijkt of ze alles opkropt. Toen ze op school een wens mocht uitspreken voor de tovenaar, zei ze: 'Ik zou willen dat mijn mama terugkeert'."

LEES HET VOLLEDIGE INTERVIEW MET DE OUDERS VAN SOFIE D'HONDT IN ONZE PLUSZONE, ONZE ZONE EXCLUSIEF VOOR ABONNEES (NU VIJF WEKEN GRATIS PROEF)
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Heb je even?

Sluiten

Wij zijn erg benieuwd naar je eerste indruk van de nieuwe HLN website. Heb je een minuutje tijd om enkele vragen te beantwoorden?

Meld een bug