"We weten niet of Bart De Wever de woning al verlaten heeft"

Twitter
Het hoogfeest van de democratie is ook het hoogfeest van de Twitteraar. Surfend Vlaanderen volgt de lokale politieke strijd op de voet, klaar om her en der met kwinkslagen te strooien. En Bart De Wever? Die draagt maar al te graag zijn steentje bij.

Voor de verkiezingsuitzending van het VRT-journaal houdt Pieterjan De Smedt vandaag heel de dag halt bij het huis van NVA-voorzitter Bart De Wever. Zo zal hij in het kielzog van de Antwerpse burgemeester deze verkiezingsdag beleven. 

Dat was ook De Wever zelf niet ontgaan. Wanneer Martine Tanghe vanuit de studio overschakelt naar het huis van De Wever, besluit de politicus even uit zijn raam te gaan hangen om naar televisiekijkend Vlaanderen te wuiven. Dat De Smedt op datzelfde moment de woorden "We weten niet of Bart De Wever de woning al verlaten heeft" uitspreekt, maakt de hilariteit compleet. Tot groot jolijt van menige Twitteraar.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dagobert Lecluse

  Een ander opmerkelijk beeld (van later op de avond) was wanneer Carl Devos zijn wenkbrauwen fronst na een interview met Van Besien waarin van Besien wederom zegt niet te willen samen gaan met NVA. Je ziet Carl Devos zo denken "Allez hoe onnozel kan je nu zijn"

 • jean pierre Tibermont

  Geweldige droge humor.

 • danny janssens

  Schitterend Bart!!!!

 • Mieke vandenweyer

  Ik heb goed gelachen, bedankt Bart!

 • Robert Van Damme

  Gewoon droge humor van die gast :)))