“Voormalig Ecolo-gemeenteraadslid betrokken bij overval”

Kenan Aydogan (tweede van rechts).
RV Kenan Aydogan (tweede van rechts).
Een voormalig Ecolo-gemeenteraadslid in Sint-Joost-ten-Node zou door de onderzoeksrechter zijn gehoord in een dossier dat draait rond de overval op sportwedkantoor in Schaarbeek. Kenan Aydogan nam eind maart ontslag als gemeenteraadslid, officieel om "persoonlijke redenen", maar volgens sudinfo.be en La DH zou hij betrokken zijn geweest bij een overval, zo melden beide media gisteravond.

La DH voegt er evenwel aan toe dat Aydogan niet rechtstreeks, als dader, betrokken zou zijn geweest. Ecolo-fractieleider Zoé Genot zou aan de krant hebben bevestigd dat het voormalige gemeenteraadslid door het gerecht werd gehoord in de zaak.

Kenan Aydogan kwam in het verleden al in opspraak, nadat een foto opdook waarop hij het saluut van de extreemrechtse Turkse groepering Grijze Wolven brengt. Hij verklaarde toen dat hij dat teken enkel had gemaakt om te spotten met zijn kennissen die stemmen voor MHP (Partij van de Nationalistische Beweging). 
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • anna vandenberg

  Iedere partij zal wel politici hebben een donkere kantje hebben, bij de ene partij komt het dagen in de media bij de andere is het rap vergeten en bij nog andere komt het nooit in de media of is het een fait-divers.

 • Charlotte De greef

  Waarom verwondert me dat niet...

 • Annie Broeckx

  Is dat een gemeente bestuur in Brussel ?

 • Francois saas

  zo geraak je makkelijk aan geld en het is voor ecolo of groen milieu vriendelijk hé

 • guido vermeyen

  Zo zie je maar wat voor vlees je in de kuip hebt liggen, ze doen het uiteindelijk toch maar voor de poen.