"Vader in spe had gedronken bij dodelijk ongeval met zijn hoogzwangere vriendin op weg naar ziekenhuis"

Andrew Demarlier en Nikitiana Mavroforos.
RV Andrew Demarlier en Nikitiana Mavroforos.
De vriend van de hoogzwangere Nikitiana, die afgelopen weekend overleed bij een verkeersongeval in Beloeil, zat dronken achter het stuur. Dat zegt de familie van de jonge vrouw uit Péruwelz. De mama-in-spe stierf na een aanrijding op weg naar het ziekenhuis. "Dit was meer dan 'zomaar' een stom ongeval", aldus de familie.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen
14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bob(Robert) Bruyland

  Als een van de bestuurders gedronken had maar niet zat was is dit niet relevant en bijgevolg fake news.spijtig dat je de problemen van een familie misbruikt.

 • Jean Dupond

  lees franstaligzkrant. het is de besturder van de andere auto die gedronk had

 • Erik Defour

  Alcohol is de drug die de meest maatschappelijke schade aanricht , toch zie ik mensen nu niet oproepen tot een algeheel verbod !

 • Gino Vandenbussche

  Als je Waalse gazet leest dan was het de andere chauffeur die gedronken had

 • Marc Camp

  Oeps, het is van horen zeggen. IS het dan dat? Ik drink ook, thee en koffie, water en cola. Kan het zijn dat ik doort medicatie ook wat dronken overkom. Zeg het mij maar! Maar op een treurende familie die sowieso een dader moeten hebben, ga ik niet in. Ik betreur het ongeval en de dood van hun kind en kleinkind. Maar laat eht gerecht zijn ding doen aub, ivm te veroordelen!