Exclusief voor abonnees

“Op foto met een dolfijn voor Valentijn, waarom niet?” Kenners zien geen graten in actie van Boudewijn Seapark

Benny Proot
Doe eens een fotoshoot met onze dolfijnen voor Valentijn, tipte het Brugse Boudewijn Seapark donderdag op haar Facebookpagina. Dierenliefhebbers reageren furieus, maar dolfijnenkenners zien het probleem niet: “Dolfijnen zijn heel sociale dieren. Contact met mensen verloopt al jaren probleemloos.”

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Pascale De Block

    Als ze deze maritiem bioloog een kenner noemen hebben ze het goed mis...surf allen eens naar Ric 'O Bary zijn website, dan zul je zien wat gevangenschap met deze dieren doet. Het is een schande die zo vlug mogelijk verboden zou moeten worden. Voor mensen die het echt interesseert...bekijk "The Cove" en " Blackfish" AUB. Ben benieuwd of ik bij de reacties geraak?

  • PIETER ROGIERS

    Wat wordt het volgende? Een verbod op paardrijden, duivensport, blindegeleidehonden, houden van huisdieren ... ? Stap voor stap tracht men alle gebruik van dieren door de mens te verbieden, zowel voor onze voeding, kledij, sport, vrije tijd, medische proeven ...